Дан школе

Поводом  Дана школе, 6. марта 2023. године, у сали наше школе одржана је свечана приредба уз присуство бројних гостију, бивших и садашњих ученика, родитеља и наставника.

      После уводног дела о животу  хероја  чије  име носи наша школа, ученици првог разреда маштовитом игром показала су да је љубав потребна свима.

qrf

Играчку и певачку тачку  „ У сред буре лети ћуре“  извели су ученици другог  разреда, а песме  „Кад би мени дали“,  „Сва деца света“  и песме о школи и пријатељству  рецитовали су ученици трећег и четвртог  разреда.

oznorCBT

Ученици петог и шестог разреда  представили су своје ауторске песме поводом  литерарног конкурса  „ Божићно јутро“.

 Ученице петог разреда рецитовале су песме „Друкчију школу хоћу“  и  „Домовина“.

Хор школе представио се песмама: „Веверица“, „Вишњичица“ и „У ливади под јасеном“. Присутни су могли да уживају и у италијанској музици и песми „Felicita“, коју су певали ученици петог и  шестог разреда.

 Ове године имали смо и специјалне госте.  Владимир Михајлов,  ученик  Музичке школе „Јован Бандур“ , у класи професора Немање Грујичића, извео је „ Сонатину бр. 1“    Александра  Прибилова .

 Песмом  Десанке Максимовић  „ Без саговорника“ , рецитованом на  енглеском и српском језику, завршили смо наш свечани програм.

      Организацијом  приредбе учесници и запослени у овој школи желели су да пошаљу поруку да све своје активности, како наставне тако и ваннаставне, обављају са једним јасним циљем – да деца, поред тога што уче, буду радосна и уживају у сваком доласку у школу.

Све што радимо, радимо за добробит наших ученика!                                                                                                                                                                           

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *