Упознајмо срце Панчева са 72

У суботу, 4. новембра 2023. године, удружење Ветерани 72. Специјалне реализовало је пројекат под називом „Упознајмо срце Панчева са 72.“, који је одобрен од стране градске управе у Панчеву. Ова иницијатива имала је за циљ упознавање ђака основних школа са јавним, културним и историјским објектима, као и са значајним личностима у ужем делу Панчева.

Наши ученици осмог разреда, у пратњи наставнице Зинете Рашовић, са задовољством су учествовали у овим занимљивим активностима. Програм је обухватио посету различитим локацијама, укључујући места од културног и историјског значаја, али и сусрете са посебним личностима које чине срж и душа наше заједнице.

Ученици су имали прилику да уживају у интересантним разговорима са ветеранима, који су им преносили важне информације о историји и догађајима који су обликовали наш град. Такође, посетили су и културне институције, где су имали шансу да се упознају са различитим аспектима наше богате културне баштине. Овакве иницијативе не само што доприносе образовању ученика, већ и јачају њихов осећај за припадност заједници и поштовање према историји свог града.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *